SPECIALIST IN

HYDRAULIEK

Snel weer door met uw werk en klaar terwijl u wacht.

Slangen en koppelingen voor elke toepassing

Image link

De juiste slang of koppeling bepaalt de efficiëntie van uw werk. Met onze hydraulische service bent u verzekerd van het beste resultaat.

Altijd op maat en snelle service

U wilt snel weer door met uw werk. Dat snappen wij als geen ander, en bieden u daarom een uitstekende en snelle (klaar terwijl u wacht) service door 1 van onze hydrauliek specialisten. Wij maken en repareren hogedrukslangen voor hydraulische systemen en cleaner slangen voor hogedrukapparatuur zoals:

Hogedruk reinigers
Tractoren
Shovels
Kranen
Image link
Image link
Image link
Image link
Image link

Altijd de juiste koppeling

Wij hebben meer dan duizend koppelingen op voorraad. Er zijn veel verschillende hydrauliek koppelingen waaronder:

UNF
SAE Flensen
Metrisch
BSP
ORF

Specialistische service

Waar we u ook mee kunnen helpen is het pasdraaien van koppelingen en deze hardsolderen, zodat u zo snel mogelijk verder kunt met uw werk. De slang wordt geperst in elke gewenste lengte en met de gewenste koppelingen. U bent particulier maar ook zakelijk welkom.

Wij bieden u deze en andere diensten en services in onze werkplaats: APK keuringen, Bandenservice, Uitlaten, Uitlijnen, Revisie van startmotoren en dynamo’s, Accu’s, Airco onderhoud, Remservice, Onderhoudsbeurten, Lichte schades, Koppakkingen, Slijtdelen, etc.

Image link
Image link
Image link
Image link
Image link

Onbezorgd weer op weg

Onze werkplaats is uitgerust met de nieuwste gereedschappen en instrumenten voor het onderhoud aan uw auto of wagenpark. Bovendien houden we onze diagnoseapparatuur up to date, en zijn onze monteurs goed opgeleid. Zo zorgen wij ervoor dat u snel de weg weer op kunt.