SPECIALIST IN

ONDERHOUD

Wij onderhouden en repareren alle merken

Een plek waar uw auto in goede handen is

Image link

Onze autogarage is compleet in allround autoservice, wij bieden totaal onderhoud voor uw auto en zijn voorzien van een compleet service- en dienstenpakket

APK Keuringen

Met onze jarenlange ervaring als erkend RDW keurstation en met meerdere APK keurmeesters in dienst kijken wij uw auto gronding na op verkeersveiligheid, milieu en registratie, met als resultaat een deskundige beoordeling en een betrouwbaar advies. Een APK keuring neemt over het algemeen minder dan 1 uur in beslag. U kunt dus wachten onder het genot van een kop koffie. Vervangend vervoer is in overleg beschikbaar. Plan online een afspraak in voor een APK keuring van uw auto of bedrijfswagen.

Wij bieden u deze diensten en services in onze werkplaats: APK keuringen, Bandenservice, Uitlaten, Revisie van startmotoren en dynamo’s, Accu’s, Airco onderhoud, Remservice, Onderhoudsbeurten, Lichte schades, Koppakkingen, Slijtdelen

Image link
Image link

Allround autoservice

U kunt bij ons terecht voor een grote of kleine onderhoudsbeurt, vakantiecheck, APK etc. Wij adviseren om uw auto iedere 15.000 kilometer of één keer in het jaar van een onderhoudsbeurt te voorzien. Hierbij wordt onder andere gekeken naar de schokdempers, accu, verlichting, ruitenwissers, uitlaat, banden en het remsysteem. Onze monteurs zijn altijd op de hoogte van de laatste veranderingen en zijn volop bezig met nieuwe technieken. Zo hebben wij het Tech 360 Hybride certificaat, zodat we mogen werken aan elektrische voertuigen. Binnen onze moderne werkplaats werken we met de nieuwste apparatuur. Wij onderhouden en repareren alle merken auto’s. Reparaties worden pas na overleg en met uw goedkeuring uitgevoerd, zodat u niet voor onverwachte verrassingen komt te staan.

Heeft uw auto plotseling een lekke band of wilt u snel even uw ruitenwisser vervangen? Voor kleine reparaties kunt u gerust langskomen. U kunt rustig wachten onder het genot van een kop koffie of thee bij onze receptie. Als u uw auto wat langer kwijt bent, kunt u gebruik maken van een leenauto of leenfiets.

Aanhanger onderhoud & reparatie

Ons bedrijf is lid van BOVAG, waardoor u zeker bent van een uitstekende service. Wij zorgen ervoor dat u zorgeloos de weg op kunt. Het BOVAG-keurmerk staat voor betrouwbaarheid, kwaliteit en garantie. De BOVAG onderhoudsbeurt is een keuring en onderhoudsbeurt ineen voor aanhangwagens. Tijdens deze onderhoudsbeurt wordt uw aanhanger gecontroleerd op circa 50 punten. Hierna ontvangt u een overzichtelijk keuringsrapport, waarin u in één oogopslag de noodzakelijke en aanbevolen reparaties terugziet. De evt. reparaties kunt ook bij ons laten uitvoeren. Zijn er geen gebreken of zijn de noodzakelijke reparaties uitgevoerd, dan wordt er een BOVAG onderhoudssticker op uw aanhangwagen/trailer geplakt met daarop het jaar van de keuring. Dit geldt als bewijs van een goed onderhouden aanhangwagen.

Image link