SPECIALIST IN

UITLIJNEN

Een optimale wegligging begint bij de uitlijning

Wij brengen uw auto weer in top conditie

Image link

Banden die niet juist uitgelijnd en gebalanceerd zijn kunnen onveilige situaties veroorzaken en een onnodige kostenpost opleveren voor uw portemonnee.

Uitlijnen van uw auto

Bij ons kunt u uw auto laten uitlijnen. Dit is erg belangrijk voor de wegligging, brandstofverbruik en slijtage van uw banden. Banden die niet juist uitgelijnd zijn, zijn daardoor voor u een onnodige kostenpost en bovendien ook onveilig. Mochten er onderdelen van de ophanging zijn losgehaald of vervangen dan is het altijd een advies deze te laten controleren en eventueel bij te stellen. Wij hebben 3D uitlijn apparatuur van John Beam. Hiermee wordt de betreffende auto ingesteld en op fabrieksgegevens afgesteld.

Wij bieden u deze en andere diensten en services in onze werkplaats: APK keuringen, Bandenservice, Uitlaten, Uitlijnen, Revisie van startmotoren en dynamo’s, Accu’s, Airco onderhoud, Remservice, Onderhoudsbeurten, Lichte schades, Koppakkingen, Slijtdelen

Image link
Image link
Image link
Image link
Image link

Onbezorgd weer op weg

Onze werkplaats is uitgerust met de nieuwste gereedschappen en instrumenten voor het onderhoud aan uw auto of wagenpark. Bovendien houden we onze diagnoseapparatuur up to date, en zijn onze monteurs goed opgeleid. Zo zorgen wij ervoor dat u snel de weg weer op kunt.