SPECIALIST IN

STARTERS & DYNAMO'S

Een optimale wegligging begint bij de uitlijning

Maak een goede start met uw auto

Image link

Autototaal Tubbergen is gespecialiseerd in de reparatie en revisie van startmotoren en dynamo’s.

Reparatie & Revisie

Wij beschikken over een groot assortiment en kunnen direct leveren uit eigen voorraad. Daarnaast worden al onze reparaties met grote precisie uitgevoerd en getest. Dit gebeurt geheel eigen beheer. Wij repareren, reviseren en leveren startmotoren en dynamo’s voor onder andere personenauto’s, vrachtwagens, tractoren, bussen en grondverzetmachines. Op de revisie van startmotoren en dynamo’s zit een standaard garantie van één jaar. Bent geïnteresseerd in de vervanging of reparatie van uw startmotor of dynamo? Neem dan contact met ons op.

Wij bieden u deze en andere diensten en services in onze werkplaats: APK keuringen, Bandenservice, Uitlaten, Uitlijnen, Revisie van startmotoren en dynamo’s, Accu’s, Airco onderhoud, Remservice, Onderhoudsbeurten, Lichte schades, Koppakkingen, Slijtdelen

Image link
Image link
Image link
Image link
Image link

Onbezorgd weer op weg

Onze werkplaats is uitgerust met de nieuwste gereedschappen en instrumenten voor het onderhoud aan uw auto of wagenpark. Bovendien houden we onze diagnoseapparatuur up to date, en zijn onze monteurs goed opgeleid. Zo zorgen wij ervoor dat u snel de weg weer op kunt.