SPECIALIST IN

BANDEN

Wij bieden u een buitengewoon breed assortiment van kwaliteit-, budget- en huismerkbanden.

De beste merkbanden en snel gemonteerd

Image link

Wij zijn specialist in banden voor alle soorten voertuigen. Van de bekende A-merken tot onze huismerken

Goede autobanden zijn belangrijk voor veilige kilometers

Wij zijn specialist in banden voor alle soorten voertuigen. Wij bieden u een buitengewoon breed assortiment van kwaliteit-, budget- en huismerkbanden. Op het moment dat uw banden versleten, uitgedroogd of beschadigd zijn, adviseren wij u over te gaan op nieuwe banden. Omdat wij op een goede service bouwen, ontzorgen wij u met de opslag van uw banden. Wij beschikken over een bandenhotel, waar u uw banden veilig kunt opslaan. Deze service bieden wij aan de hand van de bandenwissel in de winter- en zomerperiode, indien u op zomer- en winterbanden rijdt. Bij ingang van het seizoen dient u deze banden te wisselen. Rond maart/april schakelt u over op de zomerbanden en rond september/oktober is het tijd om de winterbanden weer onder uw auto te monteren Bent geïnteresseerd in nieuwe banden of de opslag van uw winter- of zomerbanden? Neem dan contact met ons op.

Wij bieden u deze en andere diensten en services in onze werkplaats: APK keuringen, Bandenservice, Uitlaten, Uitlijnen, Revisie van startmotoren en dynamo’s, Accu’s, Airco onderhoud, Remservice, Onderhoudsbeurten, Lichte schades, Koppakkingen, Slijtdelen etc.

Image link
Image link
Image link
Image link
Image link

Onbezorgd weer op weg

Onze werkplaats is uitgerust met de nieuwste gereedschappen en instrumenten voor het onderhoud aan uw auto of wagenpark. Bovendien houden we onze diagnoseapparatuur up to date, en zijn onze monteurs goed opgeleid. Zo zorgen wij ervoor dat u snel de weg weer op kunt.