SPECIALIST IN

ACCU'S

Komt je auto moeizaam op gang? Grote kans dat je accu niet meer goed werkt.

Altijd een geschikte accu voor jouw auto

Image link

De gemiddelde levensduur van een accu is ongeveer 6 jaar maar dit wordt aanzienlijk verkort door korte ritjes.

Accu vervangen

Wij beschikken over een ruime voorraad accu’s van de merken Total Power en Varta. Total Power is ons eigen merk accu. Voor een nieuwe accu of het doormeten van uw huidige accu kunt u bij ons terecht. Door het brede assortiment kunnen wij accu’s leveren voor motoren, auto’s, vrachtwagens etc. Als extra service controleren we bij de montage de laadspanning en eventuele ontlaadstroom. Voor iedere accu geldt een garantieperiode van twee jaar.

Total Power: Calcium accu’s hebben hoge startstromen en een lage zelfontlading. Onderhoudsvrij – dus nooit meer bijvullen. Deze accu’s zijn extra veilig door een gesloten labyrinth-deksel, en stevige handgrepen. VARTA Blue Dynamic: dit is het best verkochte batterij op de vervangingsmarkt. Dat is niet verwonderlijk gezien haar indrukwekkende, brede prestatiespectrum. De echte allrounder onderscheidt zich met uitstekende waarden inzake capaciteit, koud startstroom en betrouwbaarheid. Ook geschikt voor voertuigen die meer vragen van een batterij.

Wij bieden u deze en andere diensten en services in onze werkplaats: APK keuringen, Bandenservice, Uitlaten, Uitlijnen, Revisie van startmotoren en dynamo’s, Accu’s, Airco onderhoud, Remservice, Onderhoudsbeurten, Lichte schades, Koppakkingen, Slijtdelen

Image link
Image link
Image link
Image link
Image link

Onbezorgd weer op weg

Onze werkplaats is uitgerust met de nieuwste gereedschappen en instrumenten voor het onderhoud aan uw auto of wagenpark. Bovendien houden we onze diagnoseapparatuur up to date, en zijn onze monteurs goed opgeleid. Zo zorgen wij ervoor dat u snel de weg weer op kunt.